Taeyeon “Why” Lyrics Romanization, English, and Indonesian Translation

image

Romanization:

Oh yeah yeah

Oh eonjenganeun nae du bari Oh dahneun daero
ikkeullineun siseoneul ppaesgyeobeorin daero
gabyeopge georeogal naccseon goseul geurida
tto gyeolgugen heojeonhan gin hansume meomchwo

Why, Why, doraseo tto neon
Why, Why, kkumman gadeukhae

jigeum tteonandamyeon good, good, good, yeah
mannage doel modeun geon Great, Great, yeah
gabyeowojin mami Work, Work, baby
imi imi nun ape
areunareundaeneunde mangseoryeo Why

nachimban wi doragadeon baneuri
meomchun gose gadeuk pin ireum moreul kkoccipi
neol wihae kkeureodanggin bicci damgin punggyeong soge
eoseo ttwieodeureo naboda jayuropge deo

Why, Why, Why, gwaenhi mirwo wassdeon nal
manhassdeon geokjeongi modu da sarajin tonight yeah

baram bureoomyeon good, good, good, yeah
pyeolchyeojineun modeun geon Great, Great, yeah
dallajineun mami Work, Work, baby
imi imi nun ape
areunareundaeneunde

jigeum tteonandamyeon good, good, good, yeah
mannage doel modeun geon Great, Great, yeah
gabyeowojin mami Work, Work, baby
imi imi nun ape
areunareundaeneunde mangseoryeo Why

jjoccagagido beokcha sumi chan sesangi jeonbuneun anya
haru jongil georeodo ttokgateun punggyeongeun jeoldae boiji anha
hayan jongie jeogeo bon Why ingkeucheoreom beonjineun mam
I’m falling I’m falling I’m falling to you

baram bureoomyeon good, good, good, yeah
pyeolchyeojineun modeun geon Great, Great, yeah
dallajineun mami Work, Work, baby
imi imi nun ape
areunareundaeneunde

jigeum tteonandamyeon good, good, good, yeah
mannage doel modeun geon Great, Great, yeah
gabyeowojin mami Work, Work, baby
imi imi nun ape
areunareundaeneunde mangseoryeo Why

English Translation:

Oh yeah yeah

Oh someday as my feet Oh reach
As attracted stares are stolen
I’m yearning for a strange place to casually walk upon
And stop with an empty sigh in the end

Why, Why, when I turn around, again, you
Why, Why, are you full of dreams

If I leave now Good, Good, Good, yeah
Everything that I will meet is Great, Great, yeah
My lightened heart Work, Work, baby
Already, already it’s glimmering
In front of our eyes so why do you hesitate, Why

The needle in the compass used to spin
Where it stops, there are nameless flower petals
Hurry and jump into this bright scenery that I pulled in closer for you
Be freer than me

Why, Why, Why, did I put off this day for nothing
Because all of my worries vanished tonight yeah

When the wind blows Good, Good, Good, yeah
Everything that happens from now Great, Great, yeah
Your changing heart Work, Work, baby
Already, already it’s glimmeringIn front of our eyes

If I leave now Good, Good, Good, yeah
Everything that I will meet is Great, Great, yeah
My lightened heart Work, Work, baby
Already, already it’s glimmering
In front of our eyes so why do you hesitate, Why

The world isn’t all about trying to catch up
You can’t find an identical scenery even if you walk all day
My heart is spilling like writing with ink Why on a piece of white paper

When the wind blows Good, Good, Good, yeah
Everything that happens from now Great, Great, yeah
Your changing heart Work, Work, baby
Already, already it’s glimmering
In front of our eyes

If I leave now Good, Good, Good, yeah
Everything that I will meet is Great, Great, yeah
My lightened heart Work, Work, baby
Already, already it’s glimmering
In front of our eyes so why do you hesitate, Why

Indonesian Translation:

Oh yeah yeah

Oh suatu hari kakiku Oh menyentuh
Bersamaan dengan tatapan tertarik dicuri
Aku rindu akan sebuah tempat aneh untuk kulangkahi
Dan berhenti dengan helaan napas kosong di akhir

Why, Why, ketika aku berbalik, lagi-lagi kamu
Why, Why, apakah kamu penuh dengan mimpi-mimpi

Jika aku pergi sekarang Good, Good, Good, yeah
Segalanya yang akan kutemui Great, Great, yeah
Hatiku yang menjadi lebih ringan Work, Work, baby
Sudah, sudah berkedip cahayanya
Di hadapan mata kita, jadi kenapa kamu ragu, Why

Jarum pada kompas biasanya berputar
Di mana dia berhenti, ada kelopak-kelopak bunga tanpa nama
Cepat dan melompatlah ke dalam pemandangan cemerlang ini yang kutarik mendekat demi kamu
Jadilah lebih bebas dariku

Why, Why, Why, aku akhiri hari ini tanpa apa-apa
Karena semua rasa cemasku lenyap malam ini yeah

Ketika angin bertiup Good, Good, Good, yeah
Segalanya yang terjadi sejak saat ini Great, Great, yeah
Hatimu yang berubah Work, Work, baby
Sudah, sudah berkedip cahayanya
Di hadapan mata kita

Jika aku pergi sekarang Good, Good, Good, yeah
Segalanya yang akan kutemui Great, Great, yeah
Hatiku yang menjadi lebih ringan Work, Work, baby
Sudah, sudah berkedip cahayanya
Di hadapan mata kita, jadi kenapa kamu ragu, Why

Dunia bukan melulu tentang mencoba mengejar
Kamu tidak bisa menemukan pemandangan yang identik bahkan jika kamu berjalan sepanjang hari
Hatiku menumpahkan (isinya) bagai tulisan tinta Why pada selembar kertas putih

Ketika angin bertiup Good, Good, Good, yeah
Segalanya yang terjadi sejak saat ini Great, Great, yeah
Hatimu yang berubah Work, Work, baby
Sudah, sudah berkedip cahayanya
Di hadapan mata kita

Jika aku pergi sekarang Good, Good, Good, yeah
Segalanya yang akan kutemui Great, Great, yeah
Hatiku yang menjadi lebih ringan Work, Work, baby
Sudah, sudah berkedip cahayanya
Di hadapan mata kita, jadi kenapa kamu ragu, Why
.
.
.
Credits:
Rom: iLyricsBuzz
English: kpopviral via iLyricsBuzz
Indo trans: unreadablebook.wordpress.com

Do not take out without FULL CREDITS.

Review(?):

Gue pikir Starlight aja udah bikin eargasm…eh…ini lebih epic lagi 😍😍😍
Jatuh cintaaaa~
Musiknya, setelah I’m falling I’m falling I’m falling haduuuuhhhh #geliatgeliut
Good good good~ yeah! 😂😂😂
Gue sone bukan, Taeyeonstan juga bukan, tapi tiap itu Unni satu ada lagu baru gue excited😄
Lagunya bagus-bagus sih (ya walopun gue cuma dengerin title tracknya doang wkwk)
Gue yakin banyak yg senasib sama gue makanya lagu-lagu Taeyeon digital salenya bagoes~

Related terms: taeyeon why lyrics romanization english indonesian translation lirik terjemahan

Thank you for reading. Leave a comment? ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s